Select Page

Valitse oikea hotellityyppi

Matkustaessa perheen kanssa on tärkeää valita oikeanlaiset hotellityypit. Perustuen sijaintiin, hintaan, laatuun ja tarjottuihin palveluihin, voi tehdä valinnan. Valitsemalla oikean hotellityypin, lapset ja aikuiset saavat nauttia kaikista tarjolla olevista palveluista ja rentoutua. Voit varmistaa, että kaikki nauttivat!

Valitse perheille sopiva hotellityyppi

Perheet voivat valita hotellityypin, joka istuu heidän tarpeisiin ja budjettiin. Hotellit tulevat kaikissa hintaluokissa ja paikalliset suositukset ovat helposti saatavilla. Kansainvälisten ketjujen tarjoamista vaihtoehdoista huolimatta yksityiset hotellit ovat edelleen suosittuja.

Useimmissa hotelleissa on perhemajoituspaketteja, kuten ilmaista pysäköintiä, ylimääräisiä majoitusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille sekä alennuksia aamiaishinnoista. Lisäksi monilla on leikkipaikkoja ja mahdollisuus harrastaa urheilulajeja uima-altaiden tai muiden fasiliteettien ääressä.

Ennen kuin teet valintasi, tutki hotellin tarjoamia palveluita ja tarjouksia. Perheet voivat kokeilla erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja löytää sopivan ratkaisun tutkiessaan mahdollisimman hyvin hotellin tarjoamia asetelmia ja tarjouksia.

Tutustu hotellin palveluihin ja hinnoitteluun

Perhehotellien etsiminen voi olla haastavaa. Tutki huolellisesti hotellien valikoimaa, palveluita ja hinnoittelua. Selvitä mikä tukisi parhaiten perhelomaasi, kuten poreallas, lastenallashuone, ulkoilualue ja mangut.

Tarkista myös aamupalan tarjoamat mahdollisuudet. Perhehotelleilla on usein laaja valikoima tuoreita hedelmiä ja jogurttia.

Tutki eri hintaluokkia. Suuremmat lapsilukumäärät tarjoavat alhaisemmat hinnat. Pokeriaamupala voi olla edullisempi ja hauskempi kuin lounas samassa ateriassa.

Tutustu hotellin sijaintiin

Valitessasi loma-asuntoa perheellesi, on tärkeää tutustua hotellin sijaintiin. Erityisesti, tehdessäsi päätöksen, sinun tulee harkita aluetta, jolla ympärillä hotelli sijaitsee. Tämä auttaa sinua tunnistamaan alueita, joilla on paljon nähtävää ja tekemistä. Lisäksi voit löytää viehättäviä paikkoja, joihin perheesi voi tutustua.

Tutustu hotellin lähialueen tarjontaan

Kun suunnittelet perhehotellin lomaasi, ensimmäinen askel on tutustua hotellin sijaintiin ja sen lähialueeseen. Vieraile paikallisella alueella yhden tai useamman päivän ajan. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, minkälaisia luonnonvaraisia eläimiä alueella on ja miltä se näyttää.

Tutustu alueen palveluihin, kuten ravintoloihin ja kauppoihin. Saat myös vinkkejä alueen harrastusmahdollisuuksista. Tutustu hotellin luokkaan ja laatuun ja niiden tarjoamiin palveluihin. Voit myös tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin meidän opastetuilta retkiltä.

Tarkista, onko hotellilla lähellä viihdyttäviä paikkoja

Kun valitset hotellin perheen kanssa, mieti minkä tyyppisiin paikkoihin olet kiinnostunut ja mitkä ovat suorimmat reitit niihin. Voit esimerkiksi kysyä itseltäsi: onko hotellilla lähellä elokuvateattereita? Onko tutustumiskohteet helposti saavutettavissa bussien tai metron kautta? Hotellin lisenssi-/viralliset edut – varmistaaksesi ne, käy sivuilla Entropys 2021 alusta. Tarkista myös, onko hotelleille ominaista misth antaa matkaajille etuja/tarjouksia vakiintuneiden elokuvakompleksien vieressä.

Valitsemallasi perhehotellilla varmista, että et hukkaa aikaasi liikkumalla kaakon ja lounaan ympyröissä. Varmista, ettet päädy huonoon paikkaan – tee varaukset ja valitse paras hotelli!

Tutustu hotellin palveluihin

Perheille on tärkeää tietää, millaisia palveluja hotelli tarjoaa. Auttaa valitsemaan, mikä hotelli sopii parhaiten; huonepalvelusta juhlapaikkoihin.

Tutustutaan tarkemmin erilaisiin hotellipalveluihin tässä artikkelissa:

Tutustu hotellin aulapalveluihin

Aulapalvelut ovat tärkeitä, kun hotellin arvostelu kehittyy. Hotelli pyrkii luomaan hyvän ensivaikutelman ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaat viihtyvät. Palveluiden hakijoiden pitäisi olla auttavaisia, ammattitaitoisia ja huumorintajuisia.

Parhaat hotellit tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia aulapalveluita. Esimerkkeinä mainittakoon

 • ruoka- ja juomaseuranta
 • liikuntakeskusten ohjaus
 • matkaohjeita
 • henkilökohtaista palvelua check-inalun yhteydessä

Ystävällinen WiFi-yhteys ja rentouttavat tuoksut ovat myös plussaa. Nämä tekevät hotellivierailusta mukavan.

Kun valitset hotellia perheelle, tutki huolellisesti aulapalvelunkuvaukset. Hymy ja laadukas palvelu takaavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Älä anna monimutkaisen checkin heikentää elämystä.

Tarkista, onko hotellilla lasten leikkipaikka

Valitessasi hotellia, jossa lapset viettävät aikaa, muista tarkistaa, onko siellä leikkipaikka. Leikkipaikat tarjoavat uniikkia paikkoja, jossa lapset voivat viihtyä ja harjoitella motorisia taitojaan. Varmista myös, että leikkialueilla on tarpeeksi laitteita ja turvallisuutta. Paras perhehotelli huolehtii lapsista ja heidän turvallisuudestaan.

Lapsiystävällisissä hotelleissa voi olla monenlaisia ​​ohjelmia lapsille:

 • Musiikkitapahtumia ja ompelukursseja;
 • Erikoisia kasvatustoimintoja vanhemmille lapsille;
 • Animator-ohjelmia pienemmille ikäryhmille;
 • Kirjasto- ja pelitoimintaa kaiken ikäisille lapsille.

Tutkimalla palveluiden valikoimaa ja suosituimpia ohjelmia perhehotelleissa voit tehdä parhaan valinnan. Jos on nuorempia lapsia, voi olla hyödyllistä etsiä myös 15m–20m altaalta yksityistiloja sekä porealtaita pienemmille.

Parhaat hotellit tarjoavat erilaisia ​​paikkoja rentoutumiseen. Tutustu alueellisiin saunoihin, uima-allasalueisiin, porealtaisiin, hierontapisteisiin ja latauspisteisiin. Latauspisteet auttavat akkujen lataamisessa ja lisäävät ominaisuuksien arvoa. Löytyykö muuta?

Tarkista, onko hotellilla huonepalveluja

Valitessaan hotellin perheen lomaa varten, tarkista, tarjoaako hotelli huonepalveluja. Huonepalvelu sisältää ruoan ja juoman tuonnin asiakkaan huoneeseen. Hyvissä ja moderneissa hotelleissa voi saada pöytäpalveluna ravintolassa tai huonepalveluna esim. pikaruokia, italialaista, meksikolaista ja intialaista ruokaa.

Hotelli voi tarjota myös aamiainenbuffetin ja viinitiloituksia sekä alkoholijuomia suoraan asiakkaille.

Huonepalvelu on eduksi, koska vieraille ei tarvitse poistua majoituspaikaltaan etsiäkseen ruokapaikkoja. Ota huomioon perheen tarpeet ja halut – voitte lomailla samanlaisella tavalla kuin arkielämässäkin. Tarkista hotelliltasi ennen varauksen tekemistä heidän palvelutarjouksensa, jotta voit nauttia loma-ajasta entistä enemmän!

Tutustu hotellin hinnoitteluun

Vuokraamalla hotellihuonetta? Haluat saada hyvän hinnan? Etsi parhaat hotellit perheen tarpeisiin! Tutustu hotelliin ennen kuin vuokraat huoneen. Tutki hinnoitteluun. Miten se vaikuttaa valintaan? Tämä artikkeli auttaa!

Tässä on muutamia vinkkejä, joita kannattaa harkita ennen hotellihuoneen vuokraamista:

 1. Tutustu hotelliin ennen kuin vuokraat huoneen.
 2. Tutki hinnoitteluun liittyviä seikkoja.
 3. Vertaile hintoja eri hotellien välillä.
 4. Selvitä, mikä sopii parhaiten perheen tarpeisiin.

Tutustu hotellin hinnoitteluun ja tarjouksiin

Jos perheellä on rajallinen budjetti, tutkimalla hotellin hinnoittelua ja tarjouksia, voi saada jonkin verran säästöjä. Tutustukaa parhaat mahdollisuudet eri vaihtoehtojen vertailuun. Näin löydätte, mikä sopii parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

Hotelleilla on usein erilaisia tarjouksia. Alennuspaketeista parkkipaikan ilmaiseen pysäköintiin, pistebonuksista hotellivarauskoodeihin ja alle 12-vuotiaiden lasten ilmaisiin aterioihin. Huomioi varauksen yhteydessä myös extra-palvelut, esim. valintavaihtoehdot ravintoloissa, viiletyshuoneissa tai urheilukentissä ja altaissa. Hotellien hinnat voi pitää alempana lomamatkoilla tai pidempien viikonloppumatkojen aikana.

Muista myös katsoa territoroimattomilta hotellipalveluilta ostettujen lahjakorttien saatavuus. Markkinahintoja ja laajempia tarjouksia alan etujoukkoilta tai terveysalan palveluntarjoajalta, joilla on erityisiä etupisteitä sovelluksessaan; näillä saadaan suurempia alennuksia.

Tarkista, onko hotellilla alennuksia lapsille

Kun olet valmis varaamaan hotellihuoneen, on tärkeää tarkistaa, pidätkö parhaat mahdolliset alennukset. Useimmissa tapauksissa perheet hyötyvät erityisistä alennuksista lapsille. Lapset ovat yhteensopivia alle 12-vuotiaille. Majoituspaikat tarjoavat kid-friendly vaihtoehtoja. Tarkista myös ikkunallesi tuodut ateriat ja vapaa-ajan viettopalvelut. Joillakin hotelleilla on erikoistarjoukset, kuten ilmainen buffet lapsille ja leikkikenttiä etukorttipyyntiin.

Etsimme hotellia, joka tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä lapsille. Laadukkaampi wellness-huolto pelastaa meidät altistumisen vaaroista ja stressiltä. Turvatoimet antavat rauhallisuuden. Kokeile vertailevaa websiteä puolueettoman palautevä aiemmilta asiakkailta. Se saattaa sinut palveluntarjoajalle, joka antaa parhaan arvon rahoillesi.

Tutustu hotellin turvallisuuteen

Valitessasi hotellia perheellesi, on tärkeää tutkia sen turvallisuustaso. Onko hotellissa kameravalvontaa? Pääseekö hotelliin vain avainkorteilla? Mitä turvallisuuskäytäntöjä noudatetaan? Nämä ovat kaikki hyviä kysymyksiä, joita perheenjäsenet voivat esittää katsoessaan mahdollisia hotellivaihtoehtoja.

Tarkista, onko hotellilla turvallisuusohjeita

Jos et ole aiemmin yöpynyt kohteessa, jonka olet asettanut perheen pysyväksi tukikohdaksi, suosittelemme tutustumaan hotellin turvallisuusmääräyksiin. Lyhyellä tarkastelulla voit saada arvion siitä, kuinka paljon hotelli huolehtii matkustajien hyvinvoinnista.

Katso, esim:

 • Ovatko portit lukittuina ympäri vuorokauden?
 • Onko henkilökuntaa saatavilla 24/7?
 • Mitä toimenpiteitä on tehty haavoittuville aikuisille ja lapsille?
 • Kuinka laajasti paikan turvallisuudesta vastaava henkilöstö työskentelee?
 • Mitkä ovat alueen julkiset turvallisuuspolitiikat ja ohjeistukset?

Tutkimalla nämä osiot voit lyhentää valmisteluprosessia. Löydät sopivan hotellin, kun tutkit sen tarjoamaa turvaa ja se vastaa tarpeitasi.

Tarkista, onko hotellilla turvallisuushenkilökuntaa

Kun lomalla on aikaa perheen kanssa, turvallisuudesta tulee huolehtia. Ennen hotellin varaamista, tarkista sisältyykö hotellin palveluihin turvallisuushenkilökunta ja -protokolla.

Parhaat perhelomalle sopivat hotellit tarjoavat suojan sekä vieraille että hotellille. Niissä turvallisuushenkilökunta auttaa saamaan tarvittavaa tukea ja suorittaa tarpeelliset turvatoimet.

Kun olet varannut hotellihuoneen, kysy henkilökunnalta mitä turvallisuusjärjestelyjä hotelli tarjoaa. Uudemmilla hotelleilla on yhteistyöverkostoja paikallisten viranomaisten ja muiden liike-elämisen sivustojen kanssa.

Tuntemalla alueella olevien ammattilaisten lukumäärä ja heidän tyyppisiä alueita, joita he valvovat, turvallisuutta parannetaan.

Hotellinpalveluiden parantamiseksi noudata bioteknologiatunnusta estääksesi ilkivaltaisen toiminnan ja pysäyttääksesi laittoman henkilön.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Mikä on tärkeintä perhehotellissa?

Perhehotellin tärkein ominaisuus on, että se on perheystävällinen ja tarjoaa lapsille aktiviteetteja ja tilaa leikkiä. Hyvissä perhehotelleissa on myös ystävällinen ja auttavainen henkilökunta, jolta voi aina kysyä apua.

2. Mitkä ovat parhaat perhehotellit Suomessa?

Suomessa on monia mahtavia perhehotelleita. Esimerkkejä ovat Ruka Peak, Santa Claus Holiday Village ja Naantalin Kylpylä.

3. Minkälaiseen hotellihuoneeseen perheen kannattaa varata?

Perheen kannattaa varata tilava huone, jossa on riittävästi sänkyjä ja tilaa liikkua. Jotkut perhehotellit tarjoavat myös omaa keittiötä tai keittomahdollisuuden, joka on hyvä valinta lapsiperheille.

4. Kuinka löytää perheystävällinen hotelli?

Paras tapa löytää perheystävällinen hotelli on tutustua hotelleiden arvosteluihin ja suosituksiin eri matkailusivustoilla. Kannattaa myös valita hotelli, joka tarjoaa aktiviteetteja lapsille.

5. Miten varmistaa, että hotelli sopii lapsille?

Voit varmistaa, että hotelli sopii lapsille kysymällä hotellilta tarkempia tietoja lapsiystävällisistä palveluista. Lisäksi voit tutustua hotellin arvosteluihin eri matkailusivustoilla, joiden avulla voit selvittää, kuinka hyvin hotelli on palvellut muita perheitä.

6. Voiko hotellilta pyytää vauvansänkyä?

Kyllä, useimmat hotellit tarjoavat vauvansänkyjä. Kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen, että hotellissa on vauvansänkyjä saatavilla ja varata sellainen ennen matkaa, jotta varmistaa sen saatavuuden.