Select Page

Valitse hotelli

Varaaessasi huonetta verkossa, olennaista on valita hotelli, joka antaa tarvitsemasi ominaisuuksia. Sinulla on monta vaihtoehtoa. Esimerkiksi:

 • Sijainti
 • Hinnat
 • Ja muut palvelut

Valittu hotelli vaikuttaa palvelun ja ympäristönlaadun laatuun. Tämä kappale antaa tietoa näistä vaihtoehdoista ja auttaa oikean hotellin valinnassa.

Selvitä tarvittavat tiedot hotellista

Kun vierailet hotellissa, kannattaa tutkia hotellin tarjoamia palveluita. Siksi, ennen varausta, selvitä mitä ne ovat! Lue hotellin verkkosivuilta saatavat arviot ja kritiikit. Kritiikit kertovat alueen asiakkaiden mielipiteet huoneista, ruoista ja palveluista. Tiedonkeruu auttaa tekemään parempia matkavalintoja. Taataan näin viihtyisä oleskelu tulevassa hotellissa.

Vertaile hintoja ja arvosteluja

Teeaksesi verkkovarauksen, täytyy sinun tutkia alueen hotelleja ja vertailla niiden ominaisuuksia. Suosittelemme tutkimaan huippuluokan arvosteluja ja vertailuhintoja. Jos sijainti ei ole tärkein, voit tutkia halpojen hotellejen mahdollisuuksia.

Voit nyt myös käyttää verkkopalveluja:

 • Liity useisiin palveluihin, joissa voit hakea hotellivaraustietoja yhdellä haulla.
 • Palveluvertailussa saat 50% alennuksen verkkohinnoista ja vahvan palvelunarvostelun.
 • Voit navigoida suoraan hotellien internetsivuilta ja tutkia hinnastoa ja tarjouksia.
 • Voit tehdä online-varauksen heti!

Varaa huone

Varaamalla huoneen verkossa, voit säästää aikaa ja rahaa. Voit tutkia tarjontaa helposti ja vertailla eri hotelleja. Voit myös saada parhaat tarjoukset verkossa. Valitsemalla juuri sinulle sopivan huoneen, voit välttää pettymykset.

Valitse haluamasi huonetyyppi ja ajankohta

Kun olet päättänyt kohteeseen ja milloin lähteä, on aika varata huone. Suosittelemme tarkastamaan eri lomakohteiden hotellien verkkosivut. Vertaa hintoja ja tutki eri kokoisia ja tasoisia huoneita.

Kannattaa tutkia useita vaihtoehtoja, kuten:

 • Isoilla hotelliketjuilla tarjottavia alennuskoodeja
 • Paikallishotelleja

Voit ostaa halvimman vaihtoehdon netistä ja minimoida epämukavuudet. Ennen kuin luot tilauksen, tarkista mahdolliset alennuskoodit. Varmista myös, että annat oikeat henkilötiedot. Muuten seuraukset voivat olla ikäviä.

Anna tarvittavat henkilö- ja maksutiedot

Kun olet valinnut haluamasi huoneen ja päivämärät, on aika tehdä varaus lopullisesti. Henkilö- ja maksutiedoista on annettava seuraavat:

 • Etunimi ja sukunimi
 • Postiosoite (veroviranomaisen todistus sarjanumeroineen)
 • Osoite (katu, kunta/kaupunki ja postinumero/postikoodi)
 • Puhelinnumero
 • Laskutuksen osoite (mikäli eri kuin postiosoite)
 • Luottokorttinumero, viimeinen voimassaolopäivmärä ja CVC/CVS koodi.

Ennen kuin voit maksaa, syötä kaikki tiedot ohjelmaan. Hotelli vaatii yhdestä tai useammasta henkilöstä tiedot. Emme kerro hotellille luottokortin tietoja; ne siirtyvät salattuna suoraan verkkomaksujen vahvistukseen.

Valitse vahvistustapa

Varausprosessin seuraavassa vaiheessa valitse vahvistustapa huoneesi varmistamiseksi. Hotelli voi tarjota useita erilaisia vaihtoehtoja. Alla suosituimmat:

 • Luottokortti: Useimmat hotellit vaativat pienetunnuksen maksamista luottokortilla. Ennakkomaksu veloitetaan asiakkaan luottokortilta saapumispäivänä.
 • Ennakkomaksun menetelmä: Tietyt hotellit vaativat ennakkomaksun majoitusjaksolle. Yleensä nykyisen pankkitilisi yhteydessä on mahdollista internetin kautta suorittaa nopea ja turvallinen ennakkovarausmaksu.

Muutama huomio ennen vahvistamista: Lue sopimus ja palveluehdot etukäteen. Jos epulatuvan palvelun tarjoaminen on aktivoitu, tilaa ja maksa se!

Vahvista varaus

Löytääksesi sopivan hotellihuoneen ja valitaksesi ajankohdan, on aika varaa se verkossa. Vahvistaaksesi varausta. Tämä antaa sinulle varmuuden, että huone on varattuna. Saat myös kaikki tarjoukset. Tässä artikkelissa kerromme vahvistamisen prosessista:

Vastaanota vahvistussähköposti tai tekstiviesti

Kun varaus on hyväksytty, saat vahvistussähköpostin tai tekstiviestin. Varmista, että oikeat sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat annettu varauksen tekemisen yhteydessä. Tarkista tiedot saadaksesi kaikki hotellivarauksesi tiedot.

Nauti unohtumattomasta lomastasi!

Tarkista varauksen tiedot

Kun olet lähettänyt tietosi ja hyväksynyt ostoksen, saat vahvistussähköpostin. Tarkista tiedot ja varmista, että ostit oikein. Tarkista, että hotelli ja huoneen tyyppi on mitä halusit.

Kirjaudu sisään, jos haluat muuttaa jo tehtyä varausta. Vahvistustiedoissa on yleensä myös numero. Voit kysyä hotellin henkilökunnalta tarkempia tietoja numerolla.

Saat vahvistuksen hotellista

Kun varaat hotellihuoneen verkossa, saat vahvistuksen. Vahvistuksessa on tietoja huoneluokasta, sisäänkirjautumisohjeista ja hotellin yhteystiedoista.

Myös maksutiedot ja ominaisuudet, joita olet varannut, löytyvät vahvistusviestistä. Lue vahvistuksen sisältö huolellisesti ja vertaa tietojasi. Varmista, ettei laskulla ole maksuvirheitä.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Kuinka aloitan hotellihuoneen varausprosessin verkossa?

Aloita siirtymällä hotellivaraussivustolle ja antamalla haluamasi sijainti, matkustuspäivät ja seurueessa olevien ihmisten lukumäärä. Selaa sitten saatavilla olevia hotellivaihtoehtoja, jotka sopivat hakuehtoihisi.

2. Voinko luottaa online-hotellivaraussivustoihin?

Kyllä, hyvämaineiset hotellivaraussivustot ovat turvallisia. Muista lukea arvosteluja ja tehdä tutkimusta verkkosivustolla ennen kuin lähetät henkilökohtaisia tietoja tai maksutietoja.

3. Kuinka voin varmistaa, että saan parhaan tarjouksen hotellihuoneesta?

Hintojen vertailu useilla hotellivaraussivustoilla on loistava tapa varmistaa, että saat parhaan tarjouksen hotellihuoneesta. Lisäksi ennakkovaraus tai ruuhka-ajan ulkopuolella voi johtaa alhaisempiin hintoihin.

4. Mitä maksutapoja on saatavilla varattaessa hotellihuone verkossa?

Useimmat hotellivaraussivustot hyväksyvät luottokortit, pankkikortit ja PayPalin. Jotkut voivat myös hyväksyä maksun pankkisiirrolla tai digitaalisilla lompakoilla, kuten Apple Pay tai Google Pay.

5. Voinko tehdä muutoksia tai peruuttaa hotellivaraukseni verkossa?

Kyllä, useimmat hotellivaraussivustot tarjoavat mahdollisuuden tehdä muutoksia tai peruuttaa varauksesi verkossa. Muista tarkistaa verkkosivuston peruutusehdot ennen varauksen tekemistä mahdollisten maksujen välttämiseksi.

6. Mitä minun tulee tehdä, jos kohtaan ongelmia yrittäessäni varata hotellihuonetta verkossa?

Jos kohtaat ongelmia, kun yrität varata hotellihuonetta verkossa, ota yhteyttä hotellivaraussivuston asiakaspalvelutiimiin. Heidän pitäisi pystyä opastamaan sinua prosessin läpi tai ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi.